جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

فهرست مطالب

وب مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی برای استارت آپ ها

راه اندازی وب سایت . استراتژی موفقیت

وب مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی برای استارت آپ ها مهم و حیاتی است چون فراگیر تر و کم هزینه تر از سایر روشهاست. در شروع هر کسب و کار بیشتر نیاز داریم که دیده بشیم و بقیه ی مردم بدونن ما کی هستی ، چی کار می کنیم و چه خدمات و محصولاتی داریم. با دیده شدن می تونیم بفروشیم. با فروش می تونیم به فعالیت هامون ادامه بدیم . اگه خدمات و محصولاتمون خوب باشه می تونیم ماندگار بشیم و سهمی از بازار داشته باشیم.

وب مارکتینگ . راه اندازی وب سایت . استراتژی موفقیت

وب مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی برای استارن آپ ها یک امر حیاتی به حساب می آید. چون این روزها فضای وب و اینترنت ، جهان دوم ما و یا بهتره بگیم خونه ی دوم ماست. اگه یک استارت آپ یا یک کسب و کار نتواند خودش را در اینترنت و فضای وب معرفی کنه، خیلی سخته که بتونه در نبرد موجود در بازار کسب و کار موفق بشه!! در اینجا سعی می کنم بهتون نشون بدم که کجاها می تونید خودتون رو معرفی کنید و محصولاتتون را عرضه کنید . یعنی راه های بازاریابی اینترنتی یا همون وب مارکتینگ را معرفی می کنم.

وب مارکتینگ یا بازاریابی اینترنتی چیه ؟

راه های بسیار زیادی برای بازاریابی اینترنتی وجود داره . راه هایی که شما می تونید وب سایت و کسب و کارتون را در اینترنت معرفی کنید. از اون یک تصویر خوب بسازید و به خوبی شناخته شوید. ( برندسازی) این روش یا این شاخه از بازاریابی از اینترنت و فضای وب استفاده می کنه تا پیام ها، خدمات و محصولات شما را به دست مشتری و مخاطب هدف برسونه و مشتریان را جذب کنه! پس می ارزه که مقداری پول خرج کنید و در این راه هزینه کنید. تا مشخصات و ویژگی های کسب و کار و خدمات شما در اینترنت معرفی و به خوبی شناخته بشه! البته هزینه کردن در جای درست!! چراکه اگه صرفا بخواهید در اینترنت حضور داشته باشد و تبلیغ شما در جای مناسب و هدفمند نباشه ، یک دفعه متوجه می شوید که کلی پول از دست دادین ولی نتیجه ای حاصل نشده. یه قسمت بازاریابی اینترنتی بک لینک هایی هست که می تونید از سایت ها و وبلاگ های دیگه ( البته سایت های مرتبط ) می گیرید . یعنی ارتباط شما با سایر سایت ها و شبکه سازی.پس می شه گفت وب مارکتینگ یعنی حضور در اینترنت ، داشتن یک سایت مناسب و به روز . تبلیغات در فضای وب برای دیده شدن. ارتباط با سایر سایت ها و ایجاد بک لینک از آنها. اعتماد سازی برای مشتری. محتوی کاربردی و مفید . بخش مهم تر یا اساسی تر شایدسئو باشه . (SEO ( SEARCH ENGINE OPTIMIZATION . سئو خودش دو قسمت داره ( داخلی و خارجی ) . یادمون نره اثر شبکه های اجتماعی هم بسیار مهم و غیر قابل انکاره.

انواع بازاریابی اینترنتی , وب مارکتینگ :

در این قسمت پر کاربرد ترین روش های وب مارکتینگ را معرفی می کنم. درمورد هر کدوم از این روش ها می شه ساعت ها صحبت کرد و صفحات زیادی نوشت. اینجا فقط می خوام آشنایی مختصری با این موارد داشته باشید.

سئو و بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو(SEO):

سئو ، روشی برای بهتر کردن جایگاه وب سایت شما در موتور های جستجو است. وقتی در اینترنت دنبال چیزی می گردی ، با تایپ اون ، موتورهای جستجو مانند گوگل به شما پیشنهاداتی می ده. با سئو مناسب و ارگانیک ( با روش های طبیعی) شما می تونید جزو موارد بالای لیست پیشنهادی گوگل باشید. چون عملا وقتی ما سرچ می کنیم ، اولین صفحه ی گوگل نظر ما رو جلب می کنه و به ندرت به صفحات بعد مراجعه می کنیم. پس باید تلاش کنیم در صفحه ی اول گوگل باشیم .سئو شامل دو بخش داخلی و خارجی هست . یک قسمت مربوط به برنامه نویس و ساختار سایت ( داخلی ) و یه قسمت مربوط به موتورهای جستجو ( سئوی خارجی) است. این دو در اصل متصل به هم هستند و قابل جداسازی و تفکیک نمی باشند.

بازاریابی از طریق موتورهای جستجو (SEM):

شاید بشه گفت ، SEM در ادامه و دنباله ی SEO است. SEM ( SEARCH ENGIN MARKETING)  روشی برای افزایش ترافیک سایت از طریق تبلیغات پولی  در اینترنت است . در این روش با پرداخت هزینه و استفاده از روش های مختلف تبلیغ جایگاه مناسب تری در جستجو ها پیدا می کنید . پس بیشتر دیده می شود و در نتیجه بیشتر فروش خواهید داشت ( البته اگه خدماتتون مناسب و اون چیزی باشه که مردم می خوان ، نه اونی که شما فکر می کنید خوب و عالیه!) بعضی از این روش های تبلیغات عبارتند از : (PAY PER CLIK (PPC پرداخت هزینه بر اساس تعدا کلیک روی تبلیغ شما .  (PEY PER THOUSANDS IMPRESSIONS )PPT  پرداخت بر اساس تعداد دیده شدن تبلیغ . CPV (COST PER VISITOR) هزینه بر اساس تعداد افرادی که از وب سایت بازدید کردن .

CPA( COST PER ACQUISITION) هزینه بر اساس تعداد دفعات استفاده .CPC  (COST PER CONVERSION)  پرداخت بر اساس نرخ تبدیل به مشتری!!!!

بازاریابی بر اساس شبکه های اجتماعی ( SOCIAL MEDIA) :

این روش ، یعنی بدست آوردن ترافیک بیشتر سایت ( تعدا بازدید کننده ی بیشتر ) از طریق شبکه های اجتماعی مانند : فیس بوک . توئیتر ، لینکدین ، مای اسپیس ، پینتراست و… شبکه های اجتماعی علاوه بر این که بازدیدکننده ی  بیشتری به سمت سایت ما سرازیر می کنه ، وجه و هویت کسب و کار و وب سایت ما راهم به خوبی معرفی می کنه. ارتباط و تعامل ما با مشترین بیشتر می شه و نرخ تبدیل بازدید کننده به مشتری را بالا می بره . پس سود و فروش ما را هم بیشتر می کند.

 بازاریابی محتوا یا کانتنت مارکتینگ( CONTENT MARKETING ) :

به جرات می شه گفت پادشاه روش های بازاریابی اینترنتی یا وب مارکتینگ ، بازاریابی محتوا ست . مطالب مفید و به درد بخور که کپی نباشن، گویا و کاربردی باشند به سرعت در اینترنت پخش شده ، مورد توجه موتور های جستجو قرار می گیره. پس در صفحات اول موتورهای جستجو قرار می گیره. بیشتر دیده می شه. از طرفی بازدید کننده ها، این مطالب را به اشتراک می گذارند و… به سرعت همه گیر می شه!!! پس بی خود نیست می گن پادشاه دیجیتال مارکتینگ ، محتوا ست. این محتوا شامل متن ، نمودارها و اینفو گرافیک ها ، عکیس ها ، آمارها و اطلاعات کاربردی است.

بازاریابی ویدئویی  (VIDEO MARKETING ):

محتوای شما می تونه ویدئو های با کیفیت کوتاه باشه . حتی تبلیغات شما در چار چوب ویدئو و فیلم اثر گذار تره. با ویدئو می توانید آموزش های رایگان مورد نیاز را در اختیار کاربران قرار دهید. پس سیل بازدید کننده به سمت سایت شما سرازیر می شه. البته لازم نیست همه ی ویدئو ها رایگان باشه ! قراره پول هم در بیارید. پس هدف گذاری و طبقه بندی کنید . این روش با افزایش سرعت اینترنت ، بسیار فراگیر شده و مردم در خانه ، اتوبوس ، مترو ، پارک ، خیابان و… ویدئو های کوتاه تماشا می کنن. پس این روش را جدی بگیر!!!

بازاریابی صوتی (PODCAST MARKETING) درمسیر وب مارکتینگ :

مردم این روزها زیاد حوصله ندارن بخونن ، مخصوصا مطالب طولانی ( ممنون که مطلب من طولانی شد اما دارید می خونید ) . دیگه به جای اینکه SMS بفرستیم، صدا می فرستیم . حوصله نداریم تایپ کنیم . حوصله نداریم بخونیم . پس این هم یه دریچه ی جدید باز می کنه . یه سری مطالب را به جای فیلم می شه با صدای خودمون یا اگه مثل من صدای خوبی ندارید ، با صدای یک گوینده تهیه کرد. اینم یک محتوای بسیار خوب کاربردی و تاثیر گذاره !

بازاریابی شبکه ای ( وابسته و تعاملی ):

بازاریابی شبکه ای ، شاید متفاوت با اون چیزی باشه که تو ذهن مردم عادی هست. به نظرمن وب مارکتینگ یه شبکه لازم داره که شامل ارائه دهنده ی محصول و یا خدمات ، فروشنده یا ارائه دهنده ی محصول و مصرف کننده و یا مشتری محصول است . اگه در این شبکه سود مشترکی وجود داشته باشه ، شبکه ی فروش رشد می کنه. اعتماد ایجاد میشه . پس سود طرفین و وفاداری افزایش پیدا می کنه. تعاملات و ارتباطات افراد می تونه در جهت پیش برد فروش باشه. به لطف وجود اینترنت و شبکه های اجتماعی ، تعاملات بیشتر شده . پس  محصول خوب می تونه موضوع گفتگو و معرفی باشه!!

برای وب مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی  توجه کنید :

برای وب سایت خودتون یه اسم ساده که در یاد می مونه انتخاب کنید.
طراحی سایت باید ساده اما جذاب باشه.
محتوای خوب تولید کنید.
سئو ی سایت را جدبی بکیرید.
از مشتریان  تا جایی که می تونید اطلاعات کسب کنید. این اطلاعات را تجزیه تحلیل کنید. ببیند چی می خوان . در درجه ی اول نیاز شون را برآورده کنید.
در مراحل رشد می تونید کاری کنید که نیاز جدید برای مشتریان ایجاد کنید.
نرخ درگیری و تعامل با سایت  رو بالا ببرید ( درگیری به معنی دعوا نباشه!) . پس تو سایت امکان اشتراک نوشته ها ، ایمیل ، پاسخ به سوالات ، عضویت و خبرنامه و… ایجاد کنید.
هیچ وقت دنبال کننده ( FOLLOWES) ,  نخرید . مشتری و دنبال کننده باید به دلخواه خودش و بر حسب نیاز و یا علاقه جذب سیستم شما بشه تا بتونید به عنوان مشتری روی اون حساب کنید.
لینک های ورودی و خروجی شما باید متناسب با فعالیت شما باشه.
استراتژی مناسب با بازار هدف داشته باشید.
بازار هدف را به درستی مشخص کنید و جایگاه برند خودتون را در این بازار تثبیت کنید.
به بازخورد و فیدبکی که از مشتریان می گیرید خیلی توجه کنید و استراتژی های خودتون دروب مارکتینگ رابراساس اون پیش ببرید.
بازاریابی ویروسی خیلی مهمه ( VIRAL MARKETING ) .تحریک احساسات باعث می شه یه مطلب زودتر پخش شه ، حس علاقه ، عشق ، نفرت و… چه بهتر احساسات خوب  VIRAL  بشه!
مهم ترین نکته در کسب و کار و بازاریاب اینه که ، اون چیزی که دیروز انجام شده ، خیلی وقته که تموم شده ، راهاهی جدید ، فکر های نو و نگاه باهوشانه لازمه! از خلاقیت و ایده پردازی غافل نشو!

۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله

پاسخ به سوالات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
دوست دارم نظرت رو بدونم! لطفا نظر بده!x