جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
لینک ثبت نام

فهرست مطالب

کمپین بازاریابی یا طراحی و سازماندهی پویش بازاریابی

کمپین بازاریابی یا پویش بازاریابی درباره محصول یا خدمات ،  اطلاعات به در بخور در اختیار مخاطب های بازار هدف قرار میده. کسب و کار هایی که در بازارهای رقابت حضور پررنگی دارن به صورت مرتب کمپین های بازاریابی طراحی میکنن.

منابع زیادی  رو به این کار تخصیص میدن تا هم آگاهی افراد  رو از محصول و برند زیاد کنن و هم فروش بیشتری داشته باشن. این کار از طریق تلویزیون،رادیو، تبلیغات چاپی یا شبکه های اجتماعی صورت می گیرد .این کار پس از بررسی و تحقیقات در زمینه بازاریابی ، تحقیقات بازار و شناخت بازار صورت می گیرد.
کمپین بازاریابی یا طراحی و سازماندهی پویش بازاریابی
کمپین بازاریابی یه برنامه ریزی حساب شده برای بازاریابی است. به کمک یک کمپین بازاریابی مناسب می تونیم مشتری های خودمون رو زیاد کنیم و در نتیجه ی اون فروش رو بیشتر کنیم. پس باعث موفقیت بیشتر کسب و کار ما میشه . هزینه ی تبلیغات رو کاهش می ده و…

اهداف یک کمپین بازاریابی

معرفی محصول جدید، ساخت لوگوی برند و شرکت، کاهش تاثیرات اخبار منفی، افزایش فروش محصولی که در حال حاضر در بازار وجود داره.
اگر ما اهداف مشخصی تعیین کنیم ، میفهمیم به چه فعالیت های بازاریابی احتیاج داریم و از چه رسانه هایی باید کمک بگیریم .
فکر میکنید هدف بازاریابی چیه؟؟ دقیقا درسته بدست آوردن مشتری و اعتماد اون . برای این کار از رسانه های اجتماعی یا حتی یک کارت پستال ساده هم میتونیم استفاده کنیم.

فرض کنیم یک شرکت کوچک هستیم و یک کمپین کوچک راه انداختیم ، ما میتونیم از بازاریابی ایمیلی استفاده کنیم و اطلاع رسانی کنیم . مثلا زمانی که شرکت تخفیف های ویژه گذاشت از طریق ایمیل اطلاع میدیم و میگیم هر کس برند ما  رو به دیگران معرفی کنه یک محصول رایگان دریافت میکنه . اگر شرکت بزرگتری باشیم میتونیم از آژانس های تبلیغاتی کمک بگیریم و با توجه به فعالیت خودمون در بازارهای رقابتی کمپین های حرفه ای تری طراحی کنیم.

راه های طراحی و برنامه ریزی کمپین بازاریابی

از مشتری ها بخوایم که به ما رجوع کنن:

ایجاد و افزایش مراجعه کننده از طریق مشتری های فعلی یک راه طراحی هست. اینطور که ما از مشتری ها میخوایم که دلشون میخواد چه تعاملی با ما داشته باشن و ما رو راهنمایی کنن تا به یک نقطه مشترک در مسیر برسیم و ما رو به بقیه معرفی کنن.

نمونه های رایگان بدیم:

اگر افرادی نمونه های مجانی از محصول ما رو با خوشرویی و احترام در اختیار افراد دیگر قرار بدن و حتی نظر اونها رو هم بپرسن احتمال اینکه در آینده افراد  قصد خرید از ما رو داشته باشن زیاد هست.

خودمون رو جای مشتری قرار بدیم :

اگر بتونیم سبک زندگی، خواسته ها و انواع خدماتی که افراد احتیاج دارن رو بشناسیم و از دریچه ذهن اونها به زندگی نگاه کنیم ، اطلاعات خیلی خوبی بدست میاریم.

استفاده از اتفاق ها و رویدادهای اجتماعی:

اگر حوضه تخصصی خودمون رو متناسب با موقعیت های خاص قرار بدیم احتمال اینکه در اون زمان از کسب و کار ما صحبت بیشتری بشه بسیار زیاد هست.

ویژگی های کمپین های بازاریابی در زمان حاضر

کمپین ها موقتی هستن ولی اینترنت دائمی:

در گذشته که کمپین ها اجرا میشدن تا زمانی باقی بودن که پولی بابت اونها پرداخت میشد تا اون زمان در تلویزیون، تبلیغات ،مجله یا روزنامه باقی میموندن . ولی الان نه . تمام متن های تبلیغاتی در شبکه های اجتماعی و وبلاگ ها یا سایت ها  و فیلم ها از طریق وبلاگ ها از سال های گذشته تا الان قابل مشاهده هستن و افراد دسترسی دارن.

دیگه لازم نیست که هر روز تبلیغات رو انجام بدیم با محتوایی که روزانه تهیه میکنیم ، وهمه افراد به اون دسترسی دارن در هر لحظه ای که بخوان . پس باید یه عملکرد در راستای استراتژی بازاریابی داشته باشیم.

کمپین ها درباره ی برند ما طراحی میشن ، اما در حال حاضر بازاریابی درونگرا مشتری رو مورد هدف قرار میده:

قبلا بازاریابی بر این مبنا بود که اسم برند در تبلیغات گنجانده میشد و مثل یک پیام اجباری به مشتری تحمیل میشد ولی الان اینطور نیست . مشتری توانایی انتخاب داره و میتونه هر تبلیغی که دوست داره رو ببینه و انتخاب کنه. پس در کمپین باید از اونها اجازه بگیریم و موضوع اصلی درباره ی اونها باشه نه برند یا محصول تا حدقل اعتمادی رو نسبت به ما بدست بیارن . اگر کمپین درباره اونها نباشه و صرفا محصول و برند رو معرفی کنه  برخلاف بازاریابی درونگرا عمل کردیم.

کمپین ها برنامه ریزی شده و کند هستن ولی محتواها ی تولید شده پویا و تعاملی هستن:

در گذشته که کمپینی راه اندازی میشد بعد از مدتی فعالیت های بازاریابی شرکت قطع میشد . اما الان اینطور نیست وقتی شروع به داشتن یک ارتباط تعاملی با افراد میکنیم اونها انتظار دارن که این روند ادامه پیدا کنه و اگر بازاریابی درون گرا رو به درستی انجام بدیم به رسانه برند و محصول خودمون تبدیل میشیم. اگر تعاملات روزانه یا هفتگی داریم باید به وعده خودمون عمل کنیم ، اگر این ارتباط رو قطع کنیم مخاطب رو از دست میدیم .

تفاوت کمپین تبلیغاتی با کمپین بازاریابی

تبلیغات یعنی من به عنوان مدیر یک شرکت با صرف هزینه به افراد یا آژانس های تبلیغاتی محصول یا برند یا خدمات خودمون رو معرفی کنم و بازار هدف رو ترغیب به خرید کنم .
بازاریابی یعنی اقدامات و برنامه ریزی هایی که ما انجام میدیم تامخاطب خودمون رو تحت تاثیر بذاریم تا ما بگیم محصول یا خدمات ما مناسب احتیاجات شماست ، تا ما رو از بین رقبا انتخاب کنه.


کمپین تبلیغاتی یعنی با استراتژی تبلیغات و انتخاب یک رسانه درست برای انتقال پیام محصول و ساخت تبلیغات و نشون دادن محصول و ترغیب مخاطب.

این کمپین طوری طراحی میشه و رنگ و لعاب میگیره و بر اساس بودجه مالی و خوشنامی ما ،که با تکرار چندباره مخاطب تصمیم به خرید بگیره. یعنی با بازی رنگ ها یک بزرگنمایی درباره محصول انجام میشه . کمپین تبلیغاتی زیرمجموعه کمپین بازاریابی هست و به مرحله عمل نمیرسه تا زمانی که ما بازار هدف و خواسته های مخاطب رو نشناسیم.

در کمپین تبلیغاتی از رسانه برای نشون دادن و آگاهیی از محصول استفاده میشه ولی در کمپین بازاریابی از استراتژی های درست و منطقی برای ترغیب مخاطب و قرار دادن محصول ما   در سبد خرید او استفاده میشه. در کمپین بازاریابی تصمیم میگیریم که کمپین تبلیغاتی با چه هزینه ای و چطور ساخته بشه.

مراحل طراحی کمپین بازاریابی

هدف های کمپین و راه های دستیابی به اونها:

هدف از طراحی کمپین بدست آوردن چه چیزهایی هست و زمانی که بدست آوردیم چطور متوجه بشیم؟؟؟؟

هدف گذاری کمپین:

میخوایم به چه افرادی امکان دسترسی داشته باشیم؟؟؟؟

پیشنهاد ها و پیام های مهم کمپین:

جایگاه شرکت،محصولات و برند و خدمات خودمون رو چطور مشخص کنیم ؟
کدوم یک از پیشنهاد های کمپین یا محصول ها باعث افزایش درگیر شدن مخاطب ها با کمپین و افزایش نرخ تبدیل مشتری میشه؟؟؟

برنامه های ارتباطی با رسانه های کمپین و مسائل مالی:

برای دسترسی به مخاطب های بازار هدف و نشون دادن کانال های ارتباطی از چه رسانه هایی استفاده کنیم؟؟ فعالیت های مرتبط با رسانه ها چطور باشه ؟ و چگونه اونها رو یکپارچه کنیم؟؟؟؟

تولید دارایی های کمپین:

مدیریت دارایی ها به منظور شکل دهی به کمپین.

وارد کردن کمپین به مرحله اجرایی:

قبل از شروع به کار کمپین چه مسائلی باید مورد بررسی قرار بگیرن ؟؟؟؟آیا بعد از اجرا مسائل احتیاج به اصلاح یا جا به جایی دارن؟؟؟
در طول ۶ مرحله ای که گفتیم باید موارد زیر تعریف به خصوص خودشون رو داشته باشن:


-مشخصات مشتری ها و افرادی که در بازار هدف قرار دارن و با کمپین ارتباط دارن.
-بهای پیشنهادی محصول یا خدمات
-پیشنهاد اصلی یا همان فراخوان برای اقدام یا شروع کمپین هست.
-کانال های تبلیغاتی برای آگاهی دادن بیشتر به مشتری ها و ترغیب اونها برای خرید .
-چگونگی قرار دادن پیشنهاد های کمپین در معرض دید مشتری ها.
-جدول زمانی و برنامه ای که بگیم چطور فعالیت ها پیش برن.
-روش های ارتباطی که چطور با مشتری های راغب برخورد کنیم.
-چطور ارزیابی ها رو انجام بدیم و گزارش ها رو ارسال کنیم.


از سیستم برنامه ریزی برای برنامه ریزی کمپین تبلیغاتی میتونیم استفاده کنیم.
اگر ما کمپین بازاریابی رو بر اساس اهداف خود ، منابع موجود، بودجه و نیاز و خواسته های مشتری با برنامه ریزی دقیق و درست عملی کنیم به پیشبرد و ارتقا سطح شرکت و افزایش فروش کمک میکنه.

۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
کارگاه افزایش درآمد باهوشانه
تخفیف ویژه روی تمام خدمات سایت

%50

دوره های آموزشی. طراحی سایت. مشاوره

با وارد کردن کد” bahooshaneh”  هنگام خرید