جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
کارگاه ریمپ
ثبت نام

فهرست مطالب

راه اندازی کسب و کار آنلاین به چه چیزی نیاز داره؟

راه اندازی کسب و کار جدید  نیاز به تفکر خاص دراه . برای راه اندازی کسب و کار باید با خیلی دقیق و حساب شده حرکت کنی. در راه اندازی کسب و کار باید با مواجهه با مشکلات و بهانه ها رو یاد بگیری. قدرت جذب بیشتری داشته باشیم.هزینه ها را برآورد کنیم. قوانین رو یاد بگیریم . با افراد با تجربه و امین مشورت گنیم. کار رو ساده بگیریم اما از اصول کار پیروی کنید.

راه اندازی کسب و کار آنلاین به چه چیزی نیاز داره؟
راه اندازی کسب و کار

راه اندازی کسب و کار جدید چالش بزرگ برای موفقیت برای بیشتر جوانها و افراد موفق است. بعضی ها دنبال یه کار ثابت ، یه راه باریکه برای حقوق بدون چالش بدون ریسک و… این افراد هیچ وقت موفقیت های بزرگ رو تجربه کنن.

راه اندازی کسب و کار آنلاین به شما اجازه می‌دهد که با استفاده از اینترنت، یک کسب و کار راه‌اندازی کنید و به فروش محصولات یا خدمات خود بپردازید.

شرلیط اولیه برای راه اندازی کسب و کار آنلاین:

راه اندازی کسب و کار آنلاین به شرایط و موارد مختلفی نیاز دارد که بسته به نوع کسب و کار متفاوت است. اما به طور کلی، برای راه اندازی یک کسب و کار آنلاین شما باید مراحل زیر را پیمایش کنید:

  1. انتخاب نوع کسب و کار: اولین گام در راه اندازی کسب و کار آنلاین، انتخاب نوع کسب و کار است. برای این منظور، شما باید بازارهای مختلف را بررسی کرده و بازاریابی ، توسعه نرم افزار و یا فروشگاه آنلاین و یا ایده های دیگر را مورد بررسی قرار دهید.
  2. انتخاب دامنه و نام تجاری: بعد از انتخاب نوع کسب و کار، شما باید نام تجاری خود را انتخاب کنید و دامنه آن را خریداری کنید. نام تجاری باید جذاب و قابل یادآوری باشد و دامنه باید برای جستجو در موتورهای جستجو بهینه شده باشد.
  3. پلتفرم وب سایت: برای راه اندازی کسب و کار آنلاین، شما به یک وب سایت نیاز دارید. برای این منظور، شما می توانید یک سایت وردپرس یا سایر پلتفرم های مشابه را انتخاب کنید. همچنین، شما باید از طریق هاستینگ، فضای لازم برای سایت خود را اختصاص دهید.
  4. بازاریابی: پس از راه اندازی وب سایت، شما باید به بازاریابی بپردازید. بازاریابی آنلاین شامل روش های مختلفی مانند تبلیغات در گوگل، تبلیغات در شبکه های اجتماعی، سئو و بازاریابی محتوا است. ( بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO) و تبلیغات پرداخت در هر کلیک (PPC) ).
  5. نیچ : انتخاب یک نیچ بازار( بازار گوشه یا متمرکز) موفقیت شما را در کسب و کار آنلاین تضمین می‌کند. برای این کار می‌توانید با تحقیق در بازار و بررسی نیازهای مشتریان، بهترین نیچ را برای کسب و کار خود انتخاب کنید.
  6. انتخاب یک سیستم پرداخت آنلاین: برای فروش محصولات و خدمات خود به صورت آنلاین، باید یک سیستم پرداخت آنلاین برای وب‌سایت خود انتخاب کنید.
  7. راه‌اندازی سیستم خدمات مشتریان: برای رضایتمندی مشتریان و حفظ آنها برای خریدهای بعدی، باید یک سیستم حمایت از مشتریان راه‌اندازی کنید.
الان وقتشه! مدرسه کسب و کار آنلاین باهوشانه
الان وقتشه! مدرسه کسب و کار آنلاین باهوشانه

نکات مهم در راه اندازی کسب و کار آنلاین

برای راه اندازی کسب و کار باید اصول و توصیه های مهمی رو در نظر بگیریم و با برنامه پیش بریم تا با شکست مواجه نشیم ،منظور از شکست یعنی از بین رفتن کسب و کار ما نه مواجهه با مشکلات مختلف. راهکارهایی برای راه اندازی کسب و کار بیان می‌کنیم:

مواجهه با بهانه ها و دستاویز ها در راه اندازی کسب و کار

در دنیا آدم های زیادی هستند که رویا و تصور راه انداختن یک کمپانی یا شرکت یا تجارت بزرگ رو در سرشان دارند اما هیچ وقت این رویا را عملی نمی کنن مهمترین دلیل هم ترس و بهانه هایی هست که به خاطر قبول نکردن مسئولیت های مختلف در زمینه کسب و کار دارن و در حقیقت برای شروع نکردن یک کار هزاران دلیل وجود داره.

رئیس بودن میتونه ترسناک باشه حتی خیلی از صاحبان تجاری ازاین مسئولیت می‌ترسن ولی افراد موفق ترس ها و دستاوردهای خودشون رو شناسایی می‌کنن و آنها را رفع می‌کنن چون می دونن که آنها مثل یک سرعت گیر هستند و آن ها را از پیشرفت و موفقیت دور می کنن افراد موفق برای راه‌اندازی کسب و کار فکر می‌کنن و خطرات و ترس ها رو می سنجن و برای هر کدام از آنها راه حلی پیدا می کنن.

سعی کنیم هر چیزی را جذب کنیم

برای راه اندازی کسب و کار به تمام حرف ها و توصیه ها و چیزهایی که از خانواده ،متخصصان ،دوستان و حتی خودمون می شنویم باید با دقت گوش کنیم. باید فکر های ناب و درست افراد دیگه رو کمک بگیریم و سعی کنیم که ایده های جدیدی به دست بیاریم و این ایده ها را در ذهنمان به مرحله اجرا برسونیم. تمام منابع و دارایی های خودمون رو یادداشت کنیم تا بدونیم چه چیزهایی در دست داریم و چه موقع باید از آنها استفاده کنیم.

وقتی که کار خودمون رو راه انداختیم و به افراد دیگه اطلاع دادیم واکنش آنها را از اینکه ما رو تشویق می‌کنن یا میخوان ما رو دلسرد کنن از زبان بدن آنها به یاد بسپاریم.

این واکنش به ما ذهنیت افراد مختلف رو درباره کسب و کار خودمون بیان می کنه. باید همیشه از افراد بخوایم که با ما صادق باشن و ایده ها و نظرات و انتقادات خودشون رو درباره کسب و کار به ما بگن چون حتما در بین این نظرات و انتقادها توصیه های سازنده برای بهبود کارمون وجود داره. این توصیه‌ها به شدت به ما کمک کننده هستن چون از دید و نظر یک مشتری بیان میشن.

یک راه حل پیدا کنیم

باید به تمام مشکلات و خطرهایی که در طول راه اندازی کسب و کار آنلاین برای ما ممکنه به وجود بیاد فکر کنیم و راه حل هایی رو در نظر بگیریم تا توانایی حل مشکلات را داشته باشیم و بتوانیم در جذب مشتری موفق تر باشیم. اصلاً تحقیق کنیم که تجارت های مختلف چه مشکلی را در محصولات شون دارن و یا در جذب مشتری و ببینیم چه تدابیری برای حل مشکلات داشته‌اند.

ساده بگیریم

اگربرای به وجود آوردن یک کسب و کار ایده خاصی داریم باید دست به اقدام بزنیم. تجملات رو کنار بذاریم و اجناس خودمون رو با کیفیت خوب و کمی ارزان تر بفروشیم تا بتوانیم انتظارات مشتری ها را برآورده کنیم و در بازار هدف جایگاه خودمون رو بدست بیاریم.

هزینه ها را برآورد کنیم

باید هزینه های مختلف مثل محل کار، اجاره ،تهیه لوازم و مواد، بازاریابی تبلیغات و… برآورد کنیم و به تمام اون ها فکر کنیم. همچنین باید روی بودجه شخصی خودمون هم حساب باز کنیم و نیازهای شخصی خودمون هم در نظر بگیریم .با همه این ها یک بودجه تجارتی ایجاد می‌کنیم که در کنار اون میتونیم وام بانکی هم بگیریم و کسب و کار راه بیندازیم.
همینطور باید احتمال این رو بدیم که در کسب و کار خودمون امکان شکست است و ممکن هیچ پولی نداشته باشیم و کاملاً صفر بشیم باید شرایط رو در این موقعیت هم بسنجیم.

درباره کسب و کار مشورت کنیم

برای شروع کار چالش ها و سختی هایی وجود دار خیلی از افراد نمی دونن باید از کجا شروع کنن پس باید سوال هاشون رو از افراد باتجربه بپرسن عقاید و نظرات اونها رو با دقت گوش بدن و از اینکه سوالات و نظرات خودشون رو اعلام کنند نترسن.

صاحبان کسب و کار باید بتونن مشتری های خودشان را متقاعد کنند که از آنها محصول یا خدماتی را خریداری کنند پس باید قبل از راه اندازی کسب و کار اطلاعات زیادی درباره آن به دست بیارن.

یک نکته مهم در این زمینه که معمولاً افراد پیشنهاد می کنن این که اگر در حال حاضر شغلی دارید آن را رها نکنید بلکه سعی کنید در کنار این شغلتون کسب و کار مورد نظر رو راه اندازی کنید چون به عنوان صاحب یک کسب و کار احتیاج به زمان بیشتری دارید تا به هدف برسید پس باید هزینه های جانبی و شخصی خودتون رو از منبع درآمد دیگری بدست بیارید.

قوانین رو برای راه اندازی کسب و کار یاد بگیریم

اطلاعات تجارت را به درستی یاد بگیریم که در حین کار مشکل نخوریم و یا بدونیم که چه راه حل هایی داشته باشیم.
برای شروع کار باید خودمان را ارزیابی کنیم مثلاً از خودمان بپرسیم چرا میخوای این تجارت را شروع کنیم ؟هدف از شروع این کارچیه ؟چه مهارت هایی داریم؟ اشتیاق ما در چه زمینه ای هست ؟ تخصص ما کجاست ؟بودجه مالی ما چقدر است؟ آیا می تونیم یک کارآفرین باشیم یا نه؟

بعد باید به یک ایده کاری فکر کنیم یک ایده کاملا متفاوت که در عرصه مورد نظر ما اولین باشه و یا متفاوت ترین.
تکنولوژی ها پیشرفت های آینده رو باید تا حدودی بشناسیم و تغییرات احتمالی اونها رو روی کسب و کار خودمون تا حدودی برآورد کنیم و اطلاعات کاری خودمون رو به روز کنیم .باید به دنبال بهترین روش ها، ارزانترین و سریعترین باشیم تا بتونیم در بازار هدف مشتری جذب کنیم بعد با افراد باتجربه وارد گفتگو میشیم.

از اونها در زمینه کارآفرینی و تجربه های تجاری سوال می پرسیم مشورت می کنیم تا بهترین روش رو که مناسب کسب و کار ما هست انتخاب کنیم. بعد باید تحقیقات بازاریابی انجام بدیم یعنی بفهمیم در بازار رقیب های ما چه افرادی هستن و آیا کسی هست که مشابه ما کار کنه؟

راه اندازی کسب و کار و تعامل

باید سعی کنیم با افراد مختلف درباره محصول یا خدمات خود تعامل داشته باشیم و نظرات متفاوت آنها روبشنویم و مطمئن باشیم که به ما بسیار کمک می کنه. بعد باید برنامه کاری و استراتژی خاص خودمون رو داشته باشیم و بدونیم که وقتی کار را شروع کردیم چه گام هایی را باید پیش بگیریم و به تکامل برسیم.

سپس امور مالی را رسیدگی می‌کنیم و بررسی می کنیم که منابع مالی مورد نیاز ما چقدر هست و در حال حاضر چه میزان از این منابع را در اختیار داریم. میتونیم از فامیل یا دوستان کمک هزینه دریافت کنیم یا گروه سرمایه گذاری یا یک شریک پیدا کنیم یا درخواست تسهیلات و وام از بانک بدیم.

بعد از انجام دادن همه این کارها روی محصولات و خدمات خود متمرکز میشیم. اگر محصول یا کالا قرار تولید کنیم باید به سادگی به کیفیت به عنوان بهترین گزینه‌ ها فکر کنیم . باید بدونیم محصول ما به چه صورت توجه افراد راوبه سمت خودش جذب میکنه و با توجه به قیمت مناسب میتونه فروش رو افزایش بده. این نکته را باید در نظر بگیریم که لازم یک تیم ماهر و حرفه ای داشته باشیم که مسئولیت ها را بین آنها تقسیم کنیم تا تمرکز هر فرد روی قسمتی از کسب و کار باشه و مطمئناً به پیشرفت و بهبود شرایط ما کمک می کنه.

راه اندازی کسب و کار وتولید محصول

ممکنه با توجه به اولویت های ما یا تولید محصول یا خدمات احتیاج به یک دفتر یا فروشگاه داشته باشیم لازم چند نکته را درباره آن در نظر بگیریم مثلاً :سبک عملکرد ما در مکان فیزیکی، جمعیت ،دسترسی به پارکینگ ، نزدیک بودن به شرکت‌های دیگه، خدمات ،اجاره، رقابت ،خدمات رفاهی و هزینه هایی که باید پرداخت بشن.
فروش رو آغاز کنیم و باید در نظر بگیریم که استراتژی های مختلف فروش و تکنیک های کاربردی رو اعمال کنیم.

در آخر باید صبور باشیم و در کنار تمامی موارد گفته شده با زمان پیش بریم تا کسب و کار شکل بگیرد و افراد با اون آشنا بشن بعد از مدتی باید به شیوه های گسترش کسب و کار خودمون فکر کنیم.
راه اندازی هر کسب و کاری و گسترش و بهبود روش‌های مختلف بر عهده ماست که به عنوان صاحب کسب و کار باید در صدد یادگیری این روش ها باشیم.

الان وقتشه! مدرسه کسب و کار آنلاین باهوشانه
الان وقتشه! مدرسه کسب و کار آنلاین باهوشانه
۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x