راهکارهایی برای راه‌اندازی کمپین بازاریابی دیجیتال

راهکارهایی برای راه اندازی کمپین بازاریابی و تجزیه تحلیل

زمانی که شما به‌عنوان یک فعال اجتماعی قصد تشکیل یک کمپین بازاریابی رو دارید، ممکنه هر کاری که بتونه به جذب مشتری بیشتر کمک کنه رو انجام بدید. اما شما باید بدونید؛  که برای شروع موفق و رسیدن به هدف تعیین شده باید یه برنامه و استراتژی خاصی داشته باشید و از تکنیک‌های درست استفاده کنید.

راهکارهایی برای راه‌اندازی کمپین بازاریابی
راهکارهایی برای راه‌اندازی کمپین بازاریابی

راهکارهایی برای راه‌اندازی کمپین بازاریابی طراحی شده که شما می‌تونید با مراجعه به اون‌ها یک کمپین بازاریابی موفق راه‌اندازی کنید.

راهکارهایی برای راه‌اندازی کمپین بازاریابی

برای این‌که بتونید اهداف‌تون رو به واقعیت تبدیل کنید و مشتریان جدیدی رو به کسب وکارتون دعوت کنید، باید کمپین بازاریابی رو توی تلاش‌های بازاریابی خودتون جای بدید. شاید اسم کمپین بازاریابی رو شنیده باشید؛ اما واقعا خیلی از مردم نمی‌دونند که یه کمپین شامل چه چیزهایی می‌تونه باشه.

اگر بخوایم تعریف جامعی از کمپین بازاریابی بهتون بگیم، اینه‌که کمپین بازاریابی؛

  • یه خلاقیت و ابتکاره که توی یه بازاریاب وجود داره
  • ·        نیاز به بودجه داره
  • به نتایج مطلوب ختم می‌شه
  • ·        در تاریخ مشخصی شروع می‌شه و در تاریخ مشخصی به پایان می‌رسه.

 اما شما باید راهکارهایی برای راه‌اندازی کمپین بازاریابی مطلوب و ایده‌آل رو آموزش ببینید و تکنیک‌ها رو یاد بگیرید تا بتونید به این نتیجه مطلوبی که گفته شده برسید.

 راهکارهایی برای راه‌اندازی کمپین بازاریابی دیجیتال
راهکارهایی برای راه‌اندازی کمپین بازاریابی دیجیتال

انتخاب هدف نهایی خود

شما باید یه هدف برای خودتون در نظر بگیرید و تو همون راستا قدم بردارید. هدفی که انتخاب می کنید باید دقیق و قابل دسترسی باشه. زمانی که هدف مشخص می‎شه، شما یه مسیر مشخص دارید و می تونید با برنامه‌ریزی درست تو جهت رسیدن به اهدافتون حرکت کنید.

اهداف رایج کمپین بازاریابی

  1. تبلیغ یه محصول جدید
  2. افزایش میزان فروش
  3. ۳.     پیدا کردن مشتریان جدید
  4. ۴.      بهبود ماندگاری مشتریان
  5. ۵.     تبلیغات خوبی رو از محصول ارائه بدید.
  6. آگاهی از برند رو افزایش بدید.

تعیین بودجه کمپین خود

قطعا شما نمی‌خواید یه ایده داشته باشید و بعد با محاسبه هزینه متوجه بشید که این ایده دور از دسترس شماست.  شما می‌تونید با یک تنظیم بودجه  براساس توان مالی خودتون این ایده رو عملی کنید. زمانی که     CLTV  خودتون رو تعیین کردید، محاسبه کنید که یه کمپین بازاریابی به طور خوشبینانه چقدر مشتری می‌تونه جذب کنه.

 شما باید وضعیت مالی فعلی خودتون رو در نظر داشته باشید. قرض گرفتن پول برای اجرای یک کمپین بازاریابی نمی‌تونه گزینه خوبی باشه؛ چون اگر طبق برنامه پیش نره در بازپرداخت اون پول با مشکل مواجه می‌شید. تا جایی که امکان داره با پول نقد حتی اگر کم شروع کنید.

  راهکارهایی برای راه‌اندازی کمپین بازاریابی و استراتژی
راهکارهایی برای راه‌اندازی کمپین بازاریابی و استراتژی

مخاطبان هدف خودتان را مشخص کنید.

جمعیت‌شناسی عمومی و شناخت نیازها و مشتریان می‌تونه به شما کمک بزرگی بکنه. شما با آموزش راهکارهایی برای راه اندازی کمپین بازاریابی مطلوب می‌تونید چالش‌های مسیر رو طی کنید  و یک کمپین بازاریابی مرتبط و ارزشمند رو به وجود بیارید.  برای مشخص کردن مخاطبان هدف خودتون باید چند ویژگی رو مدنظر قرار بدید؛ سن، جنسیت، محل سکونت، عنوان شغلی‌شون، سطح تحصیلات‌شون

محتوای خود را برای یک کمپین بازاریابی طراحی کنید.

ضروری‌ترین بخش یک کمپین بازاریابی طراحی محتواست. CTA شما برای افرادی که براشون بازاریابی می‌کنید باید مشخص و واضح باشه. محتوا می‌تونه دارای اشکالات مختلفی باشه. اگر دارید یه کمپین بازاریابی محتوا ایجاد می‌کنید، امکان داره یک پست وبلاگ یا ویدیویی رو بازاریابی کنید که بینندگان رو برای اشتراک توی وبلاگ شما تشویق کنه.

 شاید براتون سوال بشه چطوری می‌تونم یک ایده رو به یک محتوای حرفه‌ای تبدیل کنم؟

 تو زمان‌های گذشته کسب وکارها برای طراحی کمپین بازاریابی از آژانس‌های تبلیغاتی کمک می‌گرفتن، اما امروزه به کمک سایت‌هایی مانند: CANYA, IMOVIE, PROMA,GIMP می تونید محتوای زیبا به صورت رایگان تولید کنید.

اون چیزی که خیلی اهمیت داره شکل محتوا نیست؛ بلکه مخاطبان و کانال‌هایی هستن که از طریق اون‌ها محتوای خودتون رو تبلیغ می‌کنید.

کانال‌های ارتباطی خودتون را انتخاب کنید.

با کمی تحقیق متوجه می‌شیم راهکارهایی برای راه‌اندازی کمپین بازاریابی وجود داره که می‌تونه به ما برای جذب مشتری و معرفی محصول یا برندمون کمک کنه. کمپین‌های بازاریابی هم مثل یه اسموتی می‌مونند که از چند ماده تشکیل شده. در واقع کانال‌های تبلیغاتی همون مواد تشکیل‌دهنده‌ی کمپین بازاریابی هستن. کانال‌های ارتباطی مانند: ایمیل، پست مستقیم، رادیو، رسانه‌های اجتماعی، تلویزیون،  نمایشگاه‌های تجاری، تبلیغات آنلاین، رسانه‌های دیجیتال و غیره

شما برای انتخاب کانال‌های تبلیغاتی بودجه خودتون رو درنظر بگیرید و ببینید تو محدوده‌ی قیمت شما هست یا نه.  برای شروع تبلیغات فیس‌بوک می‌تونه مقرون به صرفه باشه. زمانی که لیست کانال‌ها رو مشخص کردید، مخاطبان خودتون رو درنظر بگیرید. با توجه به تکنولوژی‌های جدید تو دنیای امروزی، تبلیغات تو رسانه‌های اجتماعی و تبلیغات اینستاگرام می‌تونه موفقیت خوبی رو برای شما به دنبال داشته باشه.

نتایج رو تجزیه و تحلیل کنید.

بعد از مدتی که کمپین بازاریابی خودتون رو تشکیل دادید اون رو بررسی کنید و ببینید که آیا به هدفتون رسیدید یا نه.

اگر با تجزیه و تحلیل کمپین بازاریابی خودتون متوجه شدید که به سمت هدف قدم برداشتید پس می‌تونیم نتیجه بگیریم که این کمپین برای شما نتیجه مطلوب رو در برداشته و می‌تونه مسیر خوبی برای رشد کسب‌وکارتون باشه.

 راهکارهایی برای راه اندازی کمپین بازاریابی  و تجزیه تحلیل
راهکارهایی برای راه اندازی کمپین بازاریابی و تجزیه تحلیل

قیف بازاریابی خودتان رو بسازید.

قیف بازاریابی در واقع بهتون کمک می‌کنه تا مردم شما و شرکت‌تون رو به راحتی شناسایی کنند. اما فقط تعداد کمی از اون‌ها مشتریان وفادار شما می‌شن. برای اینکه بتونید تعداد مشتریان خودتون رو افزایش بدید باید تعداد و کیفیت افرادی که وارد قیف شما می‌شن  رو افزایش بدید.  برای این کار شما می‌تونید از کمپین های بازاریابی استفاده کنید.  اگر با برنامه‌ریزی درست پیش برید و تحقیقات‌تون رو به درستی انجام بدید تعداد زیادی از پاسخ‌دهندگان کمپین،  مشتری شما  می‌شن.

نتیجه گیری

شما می‌تونید با مراجعه به راهکارهایی برای راه اندازی کمپین بازاریابی، از این بینش برای برنامه‌ریزی یه کمپین موثر و مفید استفاده کنید و اهداف تون رو از رویا به واقعیت تبدیل کنید. این نکته رو هم باید بدونید که اگر یه سازمان رو با تنبلی و بدون استراتژی راه‌اندازی کنید، هیچ‌وقت شما متوجه  نمی‌شید که چقدر توی کارتون موفق بودید و چقدر این کار براتون سودآور بوده.

۰ ۰ رای ها
رأی دهی به مقاله

محمد گنجیمشاهده نوشته ها

Avatar for محمد گنجی

محمد گنجی مدرس ، مولف و کارشناس ارشد کسب و کار تالیف ۳۲ جلد کتاب تدریس و مشاوره از ۱۳۷۰

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments