جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
لینک ثبت نام

فهرست مطالب

ثروتمند‌ترین‌ کشورها و ثروتمند‌ترین‌ آدم های جهان

ثروتمند‌ترین‌ کشورها و ثروتمند‌ترین‌ آدم های جهان ، بعضی ها به واسطه ی قدرت و بعضی به خاطر توانایی ها پولدار شدن.

آمریکا سال‌ها است که به عنوان بزرگترین جمعیت ثروتمند جهان با بالاترین ارزش خالص فردی شناخته می‌شود، اما تنها کشور جهان نیست که بخش بزرگی از ثروتمندان را تشکیل داده‌است.

ثروتمند‌ترین‌
ثروتمند‌ترین‌

براساس گزارش BBC، در گوشه و کنار جهان بیش از ۲۰۰ هزار نفر با دارایی بیش از ۳۰ میلیون دلار زندگی می‌کنند که براساس گزارش شرکت Wealth-X،‌شرکتی سنگاپوری که جمعیت ثروتمند جهان را تحت نظر دارد، بیشتر این سرمایه در پنج کشور جهان متمرکز شده‌است.

ثروتمند‌ترین‌ کشورها و ثروتمند‌ترین‌ آدم های جهان

مجموع دارایی این افراد ثروتمند در سرتاسر جهان ۲۷٫۷ تریلیارد دلار است که ۸۳ درصد از این مبلغ در آمریکا،‌آلمان و ژاپن متمرکز شده‌است. اما با توجه به این نکته که ثرتمندان جهان درحال ثروتمند‌تر شدن هستند، کشورهایی مانند چین و هندوستان روزی بر سلطه ثروت آمریکا غلبه خواهند کرد.

ایالات متحده -ثروتمند‌ترین‌ کشورها و ثروتمند‌ترین‌ آدم های جهان

جمعیت افراد با بالاترین ارزش خالص یا UHNW در این کشور ۶۵ هزار و ۵۰۵ نفر است و ارزش کلی ثروت این جمعیت ۹ تریلیارد دلار تخمین زده شده‌است. این کشور بزرگترین جمعیت UHNW در جهان را داراست که بیشترین ثروت آنها در نسل‌های اول متمرکز شده و تحت کنترل خانواده‌ها است.این جمعیت شامل کارآفرینانی مانند بیل گیتس و وارن بافت است که شرکت‌هایی عظیم و موفق را بنا کرده‌اند. بیشترین بخش این جمعیت ثروتمند از راه صنعت تکنولوژی و خدمات مالی به ثروت دست یافته‌اند اما ثروت آمریکا تحت تاثیر منطقه نیز قرار دارد. برای مثال تگزاسی‌های ثروتمند ثروت خود را مدیون نفت و گاز ایالت خود هستند،‌درحالی که کالیفرنیایی ها ثروت خود را مدیون صنعت رسانه و سرگرمی هستند. دراینکه آمریکا جمعیت ثروتمند خود را به همین شکل حفظ خواهد کرد تردید اندکی وجود دارد، زیرا اقتصاد متنوع این کشور و توانایی آن برای جذب هوشمند‌ترین و جاه‌طلب‌ترین مغزهای جهان پشتیبان بزرگی برای حفظ جمعیت ثروتمندانش به‌شمار می‌رود.

آلمان – ثروتمند‌ترین‌ کشورها و ثروتمند‌ترین‌ آدم های جهان

این کشور با جمعیت ثروتمندی در حدود ۵۸ هزار و ۶۵ هزار نفر، و ثروت کلی ۷٫۶ تریلیارد دلار دومین کشور با بیشترین جمعیت افراد با بالاترین ارزش خالص در جهان است.بیشتر کشورهای منطقه اروپا در طول دو سال گذشته با بحران و رکود اقتصادی دست‌و‌پنجه نرم کرده‌اند اما این وضعیت شامل آلمان نمی‌شود. در حقیقت این کشور نقطه درخشان منطقه اروپا به شمار می‌رود که جمعیت ثروتمند آن نسبت به دیگر کشورهای اروپایی با سرعت بیشتری رشد داشته‌است.بیشترین ثروت این کشور از بخش صادرات به‌دست می‌آید و این کشور درحال حاضر سومین کشور صادرکننده در جهان به شمار می‌رود که به اعتقاد تحلیل‌گران آلمان به‌زودی به دومین کشور بزرگ صادرکننده و فروشنده کالا در جهان تبدیل خواهد شد. یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌های ثرت آلمان با آمریکا در این است که ثروت آلمان به تدریج به‌دست آمده‌است،‌زیرا در آلمان مردم مسیری طولانی‌مدت را برای خود برنامه‌ریزی می‌کنند اما در آمریکا افراد بارها شغل عوض کرده و کارهای مختلفی را تجربه می‌کنند. آلمان‌ها همچنین در پس‌انداز نیز توانایی بیشتری دارند و این رفتار به حفظ ثروت کمک می‌کند. میزان پس‌انداز فردی در این کشور ۱۰ درصد است درحالی که این مزان در آمریکا ۳٫۹ درصد و در بریتانیا ۵٫۴ درصد است.

ژاپن – ثروتمند‌ترین‌ کشورها و ثروتمند‌ترین‌ آدم های جهان

این کشور باوجود دو سال توقف رشد اقتصادی که تجربه کرده، هنوز رتبه سوم بیشترین تعداد افراد با بالاترین ارزش خالص را داراست: ۱۴ هزار و ۲۷۰ نفر ثروتمند با ثروت کلی ۶٫۶ تریلیارد دلار. این ثروت با دوری ژاپن از بازار سهام جمع‌آوری شده‌است و بیش از نیمی از این ثروت به صورت نقد در اختیار ثروتمندان این کشور قرار گرفته‌است از این رو این دارایی تحت تاثیر نوسانات بازار قرار نگرفته است.

بریتانیا – ثروتمند‌ترین‌ کشورها و ثروتمند‌ترین‌ آدم های جهان

ساکنین بریتانیا قرن‌ها است که درحال ثروت‌اندوزی هستند،‌کشوری که سیستم اقتصادی فئودالیسم در آنجا ریشه دوانده و شکوفا شد. جمعیت ثروتمند این کشور ۱۰ هزار و ۹۱۰ نفر بوده و ثروت کلی آنها ۱٫۳ تریلیارد دلار تخمین زده شده‌اند. باوجود اینکه هنوز مشخص نیست نسبت ثروتی که نسل به نسل منتقل می‌شود نسبت به ثروتی که در نسل کنونی ایجاد می‌شود چه‌ اندازه است، اما واضح است که این کشور از ثروت کهنه بیشتری نسبت به آمریکا برخوردار است. ثروت جدید این کشور از بخش بانکداری و مالی به دست آمده‌است، بخشی که لندن را به تنها شهر جهان با بالاترین جمعیت ثروتمند تبدیل کرده‌است. ریچارد برنسون بنیانگذار شرکت ویرجین گلکتیک با ثروت ۴٫۶ میلیارد دلار یکی از بزرگترین ثروتمندان این کشور به شمار می‌رود.

چین – ثروتمند‌ترین‌ کشورها و ثروتمند‌ترین‌ آدم های جهان

آخرین کشور ثروتمندی که با ۱٫۵ میلیارد دلار ثروت کلی و ۱۰ هزار و ۶۷۵ نفر جمعیت ثروتمند، در لیست کشورهای ثروتمند جهان قرار دارد، کشور چین است. در نگاه اول جمعیت افراد با بالاترین ارزش خالص در این کشور رو به کاهش به‌نظر می‌آید و جمعیت ثروتمند این کشور سال گذشته قربانی ضعف بازار سهام شد،‌اما در طولانی مدت این کشور از دید اقتصاد‌دانان قابلیت تبدیل شدن به دومین یا سومین کشور ثروتمند جهان را دارد. بیشترین بخش جمعیت ثروتمند چین مولتی‌میلیونرهای خودساخته‌ای هستند که بیشتر در بخش صنایع تولیدی و صادراتی دست دارند اما فعالان بخش‌های تکنولوژی و مالی نیز در ثروت چینی‌ها سهم بزرگی دارند.

این‌ها ثروتمند‌ترین‌ آدم‌های تاریخ هستند

شاید فکر کنید مانند بیشترِ «ترین»‌های دنیا، «ثروتمند‌ترین‌ آدم‌های تاریخ» هم در دوره ما زندگی می‌کنند. ممکن است ثروت «بیل گیتس» افسانه‌ای به نظر برسد؛ اما ثروتمند‌ترین‌ آدم زنده هم‌عصر ما هنوز راه زیادی دارد تا در افسانه‌ها هم، رتبه نخست در میان ثروتمندان را به دست بیاورد.چه در تاریخ معاصر، چه در زمان‌های دور، راه‌های زیادی برای «ثروتمندترین بودن» وجود داشته و دارد. خون، تاج، سرمایه‌گذاری‌های زیرکانه یا راه‌انداختن تجارت‌های بسیار قدرتمند، راه هایی هستند که از آن‌ها می‌توان به گونی‌های پول رسید.اما چه کسانی توانسته‌اند از این راه‌ها به ثروت افسانه‌ای برسند؟ پژوهشی که گروهی از پژوهشگران در «بیزینس اینسایدر» سایت «ارزش واقعی مشاهیر» و سرویس تجارت یاهو انجام داده‌اند، بر اساس اسناد تاریخی، فهرستی از ۱۰ مرد ثروتمند تاریخ بشر را نشان می‌دهد که نامشان به افسانه‌ها گره خورده است.این پژوهش بر اساس «اسناد موجود» انجام شده؛ بنابراین در مورد برخی افراد ثروتمند مثل چنگیزخان، حضرت سلیمان، فراعنه مصر، الکساندر بزرگ، ثروتمندان رم باستان، و پاپ‌ها سکوت کرده است. هم‌چنین این پژوهش‌ها ثروت‌های خانوادگی مانند آن‌چه در اختیار خاندان «مدیچی» یا «روث‌چایلدس» بوده است را در نظر نگرفته و نتیجه‌اش شده این:

ثروتمند‌ترین‌ آدم های جهان

۱۰٫ «کورنلیوس واندربیلت»، ۱۸۶ میلیارد دلار
یکی از مشهورترین چهره‌های تاریخ آمریکا که صنعت حمل و نقل ریلی و دریایی این کشور را در طول قرن نوزدهم سازمان داد «واندربیلت» بود که دانشگاهی هم به نام خودش پایه‌گذاری کرد و خانواده‌اش تا امروز از افراد سرشناس جامعه آمریکا هستند. ثروت او در روزهای اوج کارش به ۱۸۴ میلیارد دلار رسید و پس از جنگ‌های داخلی آمریکا امپراطوری حمل و نقلش هم گسترش پیدا کرد.
۹٫ «هنری فورد»، ۱۹۹ میلیارد دلار
فورد، پایه‌گذار تولید انبوه و یکی از بزرگ‌ترین چهره‌های دنیای تجارت در تاریخ آمریکا و تمام دنیاست. راه‌اندازی شرکت موتور فورد و واردکردن اتومبیل به صنعت حمل و نقل، در دنیا هر چند او را ثروتمند کرد، اما مهم‌ترین کارش نبود. هنری فورد برای نخستین بار در جهان، سیستم تولید بر مبنای «خط تولید» را راه‌اندازی کرد که در آن هر کسی بخش کوچکی از فرایند تولید را به دوش داشت. این کار فرایند تولید را سریع‌تر کرد، قیمت نهایی کالاها را پایین آورد و به فورد کمک کرد ثروتی معادل ۱۹۹ میلیارد دلار جمع کند.
۸٫ «معمر قذافی»، ۲۰۰ میلیارد دلار
دیکتاتور برکنار شده لیبی، کشوری در شمال آفریقا با منابع فراوان نفت و مشتری‌های اروپایی در طول حکومت ۴۲ ساله‌اش بر این کشور ۲۰۰ میلیارد دلار پول جمع کرد! در جریان جنگ‌های داخلی در سال ۲۰۱۱ اما این ثروت به دادش نرسید و انقلابی‌های خشمگین در خیابان او را کشتند.
۷٫«ویلیام فاتح»، ۲۰۹ تا ۲۲۹ میلیارد دلار
برآورد می‌شود ثروت «ویلیام فاتح» ، اولین پادشاه انگلستان که اصل و نسبش به نرماندی می‌رسید، بین ۲۰۹ تا ۲۲۹ میلیارد دلار بوده است. او که بین سال‌های ۱۰۶۶ تا ۱۰۸۷ حکومت می کرد و رهبر یکی از آخرین جنگ‌های موفقیت‌آمیز انگلستان بود، توانست پادشاه هم‌دوره خود را برکنار و به جای او حکومت کند. علاوه بر این او را به عنوان «ویلیام نامشروع» هم می‌شناسند. می‌گویند او از نوادگان وایکینگ‌ها بوده است و به همین دلیل توانسته فتوحات زیادی داشته باشد و لقب ویلیام فاتح بگیرد.
۶٫ «جاکوب فوگر» ، ۲۲۱ میلیارد دلار
تاجر و بانکدار آلمانی، «جاکوب فوگر» بین سال‌های ۱۴۵۹ تا ۱۵۲۵ در «اگزبورگ» زندگی می‌کرد. بیشترین شهرتش به خاطر تجارت پارچه با ایتالیا بود، اما در معدن‌های طلا و نقره در مجارستان و بوهم هم سرمایه‌گذاری کرده بود.
۵٫«میرعثمان علی‌خان»، ۲۳۰ میلیارد دلار
ممکن است هیچ‌گاه اسم او را هم نشنیده باشید، اما «میرعثمان علی‌خان»، با ثروتی معادل ۲۳۰ میلیارد دلار، یکی از ثروتمندترین آدم‌هایی بوده که تا به حال روی کره زمین زندگی کرده است. او که بعد از درگذشت پدرش در ۱۹۱۱ به حکومت بخش حیدرآباد هند رسیده بود، در طول ۳۷ سال بعد در زمینه آموزش، صنعت‌های الکترونیک و خط آهن در منطقه زیر دستش سرمایه‌گذاری کرد. میرعثمان در ۱۹۶۷ در حالی درگذشت که ۱۴۹ فرزندش در کنارش حاضر بودند.
۴٫ «نیکلای الکساندرویچ رمانوف»، ۳۰۰ میلیارد دلار
تزار نیکلای دوم، در طول دوران حکومتش بر روسیه ثروتی برابر ۳۰۰ میلیارد دلار در اختیار داشت. آخرین پادشاه روسیه پیش از سرنگونی حکومت در جریان انقلاب، به همراه خانواده‌اش در ۱۹۱۸ توسط انقلابیون اعدام شد. او بعدها توسط کلیسای ارتدوکس روسیه تقدیس شد و در نتیجه عنوان ثروتمندترین قدیس تاریخ بشر را هم به دست آورد.
۳٫«اندرو کارنگی»، ۳۱۰ میلیارد دلار
کارنگی صنعت‌گر ثروتمند و قدرتمندی بود که تازه در نیمه قرن نوزدهم با موفقیت‌هایی که در صنایع استیل به دست آورد مشهور شد. او که اصالتی اسکاتلندی داشت، در خانواده‌ای بسیار فقیر به دنیا آمده بود که در اواخر دهه ۱۸۴۰ به آمریکا آمدند. اندرو بعد از تجربه سرمایه‌گذاری در رشته‌های گوناگون، شرکت صنایع استیل ایالات متحده را بنیان گذاشت که بخش عمده ثروت ۳۱۰ میلیارد دلاری او را فراهم کرد. کارنگی البته تمام این ثروت را بعدا خرج کرد تا به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مشهورترین بشردوستان دنیا شناخته شود.
۲٫«جان دی راکفلر»، ۳۴۰ میلیارد دلار
راکفلر آمریکایی هنوز هم به عنوان یکی از کسانی که احتمالا می‌تواند لقب ثروتمندترین مرد تاریخ را داشته باشد شناخته می‌شود. او که در ۱۸۳۹ در نیویورک به دنیا آمد به دلیل سهمش در شکل‌گیری شرکت « استاندارد اویل» مشهور شد که یکی از انقلابی‌ترین شرکت‌ها در صنایع نفت و انرژی به شمار می‌رود. از جمله مهم‌ترین اقدامات بشردوستانه او تاسیس دانشگاه‌های شیکاگو و راکفلر است، او در ۱۹۳۷ در ۹۷ سالگی درگذشت.
۱ . «مانسا موسا»، ۴۰۰ میلیارد دلار
«مانسا موسا»، یا «موسای مالی» با فاصله بسیار زیاد از باقی ثروتمندان، ثروتمندترین انسان شناخته‌شده‌ای است که تا به حال روی کره زمین زندگی کرده است. امپراطور مالی چهار برابر ثروتمندترین انسان هم‌دوره ما، ثروتمند بوده است. او در ۱۲۸۰ به دنیا آمد و تا ۱۳۳۷ زندگی کرد. تعداد زیادی مدرسه و مسجد در نقاط مختلف آفریقا ساخت که یکی از آنها هنوز در «تیمبکتو» شهری در مرکز مالی که به معادن طلایش مشهور است، باقی مانده. هنوز کسی نتوانسته به رکورد ثروتی که او در اختیار داشت نزدیک شود!

۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x
کارگاه افزایش درآمد باهوشانه
تخفیف ویژه روی تمام خدمات سایت

%50

دوره های آموزشی. طراحی سایت. مشاوره

با وارد کردن کد” bahooshaneh”  هنگام خرید