جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

تبلیغات سودمند و اثر گذار مقدمه ی بازاریابی و فروش موفق

فهرست مطالب

برنامه ریزی ، اجرا و کنترل تبلیغات

تبلیغات سودمند  بسیار مهمه. تبلیغات  یه بازی پیچیده برای معرفی کسب وکار ، بازاریابی ، جذب مشتری ، تثبیت جایگاه ، افزایش فروش و…. است. تبلیغات سودمند بخش مهمی از استراتژی موفقیت کسب و کار شماست.تبلیغات سودمند و اثر گذار مقدمه ی بازاریابی و فروش موفق است.
برنامه ریزی ، اجرا و کنترل تبلیغات سودمند
تبلیغات سودمند و اثر گذار رمز موفقیته . مهم نیست چه قدر محصول یا خدمات شما خوب است. تا وقتی آن را تبلیغ نکنید، کسی از وجودش خبردار نمی شود. هدف هر کمپین تبلیغاتی باید رسیدن به بیشترین تعداد مخاطب و جذب کردن مشتریان جدید با کم ترین هزینه ی ممکن باشد. تبلیغات اگر درست انجام شود، می تواند یک سرمایه گذاری فوق العاده برای کسب و کار شما باشد و اگر نه، می تواند به سرعت پول شما را به هدر بدهد.

برنامه ریزی ، اجرا و کنترل تبلیغات سودمند ، در یک کمپین تبلیغاتی

تبلیغات می تواند بازی پیچیده ای باشد. تبلیغات نیاز به ایده پردازی و خلاقیت دارد.  ما به شما  اصول مشخص  برای برنامه ریزی، اجرا، و تحت نظر داشتن تبلیغات سودمند ارائه می کنیم. تا به کمک این اصول شانس موفقیت خودتون رو افزایش بدید.

جامعه ی هدف یا تارگت خودتون رو بشناسید.

برای تبلیغات سودمند ، سراغ گروه هدفتان بروید.یک کمپین تبلیغاتی باید گروه مناسب را مورد هدف قرار دهد. یکی از اشتباهات رایج در امر تبلیغات ساخت تبلیغاتی است که گروه هدف مشخص ندارد و عموم مردم را مورد هدف قرار می دهند. این گونه تبلیغات نمی توانند مخاطب شما را جلب کنند. از خودتان بپرسید که می خواهید چگونه مخاطبی را جلب کنید و مطمئن شوید که تبلیغات شما با آن ها در سطحی شخصی صحبت می کنند.

در این صورت تبلیغات شما می تواند تبلیغات سودمند باشد. مثلا برای کسی که قراره در زمینه کلاس های کنکور و دبیرستان کار کنه ، تبلیغ در گروه دانشجویان فقط هدر دادن پول ، وقت و انرژی است . شاید هم مقدمه ای برای شکست!!!! وقتی یک پیامک را برای یه سری شماره تلفن به طور مشترک بفرستن با این که همین پیامک را برای گروه خاصی که به خدمات شما نیاز دارن بفرستین ، حتما نتایج متفاوتی دریافت می کنید.

نقاط قوت رقابتی تان را بزرگ نمایی کنید.

یکی از نکات کلیدی تبلیغات تمرکز بر روی نقاط قوت کمپانی است. همان فاکتور هایی که به شما در بازار رقابتی برتری می بخشد. بسیاری از کمپین های تبلیغاتی باهوشانه هستند، اما در نشان دادن خاصیت های منحصر به فرد محصول یا خدمات خود شکست می خورند. اگر این چیز ها را بزرگ نمایی نکنید، تبلیغ شما هیچ ارزشی برای مخاطبانتان ندارد. بسیاری از تبلیغات موجود فقط به بیان ویژگی هایی می پردازد که با سایر رقبا مشترک است.

این تبلیغ سودی ندارد. مثلا یک مشاور مالی در تبلیغ خود می گوید ” دکتر فلانی ، کارشناس مالی با تجربه و…” خُب این رفیق ما چیزی رو بیان کرده که همهی مشاورهای مالی دارن!!!! وجه تمایز یا ویژگی رقابتی ارائه نداده. کاش می گفت تخصص من اینه که فلان مشکل مالی و اقتصادی شما رو به روش خاصی سرو سامان می دم.

لوگو یا آرم یا تصویر شاخص :

شما برای ماندن در خاطر مشتریان نیاز به یک تصویر انحصاری دارید. یک آرم خاص ، یک لوگوی خاص یا… برای تبلیغات سودمند ، تصویری ارائه دهید.شما می توانید طاق های زرد رنگ مک دونالد را در حالی که با سرعت در اتوبان در حال رانندگی هستید تشخیص دهید. درواقع تمام کمپانی های موفق را می توان از لوگو یا بسته بندی محصولاتشان تشخیص داد.

تصویر وقتی به بحث تبلیغات بیزینس شما می رسد بسیار مهم است. خیلی از کمپین های تبلیغاتی ، در جهت ساخت یک تصویر ثابت حرکت نمی کنند و موقعیت تحت تاثیر قرار دادن مخاطبانشان را از دست می دهند. حتی بهتره یه سری رنگ سازمانی مشخص و تعریف شده برای برند خودتون داشته باشید. شیوه ی طراحی برگه ها و… ثابت و مشخص باشه.

برای پول در آوردن باید پول خرج کرد.

راه هایی برای صرفه جویی در پول هست. اما تبلیغات سودمند نیاز به صرفه جویی نداره. صرفه جویی در تبلیغات،  فروش شما را کاهش می دهد . این همه چیز را تحت تاثیر قرار می دهد.تبلیغات سودمند و خوب پول بیشتری لازم دارد .به خاطر این که  نتیجه بخش است. هزینه ی تبلیغات خودتان را مدیریت کنید اما کم نکنید . هر چه بیشتر تبلیغات اصولی انجام دهید شانس موفقیت شما بیشتر خواهد بود.

اگه بودجه ی شما برای تبلیغات  چند میلیون در ماه است، از نظر حساب و کتاب به نظر منطقی می آید. اما  مثل بسیاری از شرکت ها، شما هم فصل های خوب و بد دارید. پس پول زیادی  خرج می کنید برای زمانی که، مخاطب ندارید! در عوض ، پول کمی برای زمان جذب مشتری دارید. خیلی از کارآفرینان بودجه ی خود را با توجه به نیازشان تنظیم نمی کنند.

در جای درست تبلیغ کنید،تنوع داشته باشید.

مجله، ایستگاه رادیویی یا برنامه ی تلویزیونی مورد علاقه شما شاید مورد علاقه ی عموم مخاطبانتان نباشد. درباره ی بازار هدفتان تحقیق کنید،  تا بفهمید که هستند چه چیز هایی میخوانند، می بینند، گوش می دهند. سپس در رسانه ی درست تبلیغ کنید تا نتیجه ی بهتری بگیرید.پس تبلیغات در مکان های مختلف و روش های مختلف باعث اثر گذاری بیشتر و شانس موفقیت بیشتر می شود.

در میان شرکت ها بسیار معمول است که محل تبلیغشان را بر اساس ارزانی و امکان برگشت پول انتخاب کنند. درست مثل سرمایه گذاری، شما نمی خواهید تمام تخم مرغ ها را داخل یک سبد بگذارید. پولتان را در میان چندین رسانه ی مناسب بودجه و مخاطبانتان پخش کنید.

سعی نکنید همه چیز همه کس باشید.

هیچ خدمات یا کالایی برای همه مناسب نیست. خیلی از صاحبان شرکت ها سعی می کنند سراغ محصولی بروند که برای تمام بازار ها مناسب است. از نظر منطقی، این ممکن نیست. این می تواند برای بیزینس های کوچک که نمی توانند زیاد خودشان را کش بیاورند مرگ بار باشد. پس بازارتان را پیدا کنید و تمام تلاشتان را بکنید که همه چیز آن ها باشید. یعنی به جای اینکه محصول یا خدمتی ارائه بدهید که به درد همه بخورد ، محصولی ارائه بدبد که همه ی نیازهای یه سری از آدم ها را بر طرف کند.

تبلیغاتتان را پیش پیش امتحان کنید.

اگر زمان و سرمایه کافی را دارید، تبلیغاتتان را روی افراد مختلف امتحان کنید. آیا آن ها پیام پشت تبلیغ را درک می کنند و با آن ارتباط بر قرار می کنند؟ اگر نه از آن ها کمک بگیرید که چطور می توانید تبلیغات بهتری داشته باشید. البته راه های ارزان تری برای تست کردن تبلیغات هست. یعنی با بررسی مخاطبان میزان اثر گذاری تبلیغ را پیش بینی کنید.

تبلیغاتتان را کنترل کنید.

خیلی راحت است؛ از مشتری هایتان بپرسید چطور با محصولات شما و شما آشنا شدند؟ با تمام سادگی اش بسیاری از کارآفرینان زحمت آن را به خود نمی دهند. این کار به شما این اجازه را می دهد تا تبلیغات خود را نسبت به میزان بازخورد تنظیم کنید.
دراین مقاله با اصول اولیه یتبلیغات سودمند آشنا شدید . اما باید تسلط بیشتری پیدا کنیم و پروژه های عملی را پیش ببریم.

۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله
جستجو

مطالب بیشتر

ایده پردازی و خلاقیت . کسب و کار باهوشانه

ایده پردازی و روش های خلق ایده در کسب و کار

ایده پردازی نیاز داره ، برای تفکر خلاق خودتون محدودیت ایجاد کنید. یعنی علاوه بر این که به افزایش مهارت حل مسئله فکر می کنید ، محدودیت های بودجه و زمان را هم در نظر بگیرید. دنبال ایجاد تغییر باشید.

پاسخ به سوالات

اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
View all comments
0
دوست دارم نظرت رو بدونم! لطفا نظر بده!x