در هر وب سایت یه سری صفحات ضروری مشترک و پرکاربرد وجود داره که همه ی سایت ها باید داشته باشند. صفحه اصلی، درباره من، تماس با من ، پاسخ به سوالات و وبلاگ. بقیه صفحات بسته به کاربرد سایت متفاوته. برای ایجاد صفحات ضروری تقریبا مثل قرار دادن مطلب عمل می کنیم. با این تفاوت که در ایجاد مطلب برای پست وبلاگ، اولویت محتوای مطلب است. اما در ایجاد صفحه ، گرافیک صفحه هم مهمه. بهتر از صفحه سازهایی مثل المنتور و ویژوال کامپوزر استفاده بشه.

فرق صفحات ضروری و پست ها در وب سایت:

در وردپرس، صفحات (Pages) و پست‌ها (Posts) دو نوع محتوای اصلی هستند که می‌توان با آنها محتوای وب سایت را ایجاد کرد. این دو نوع محتوا، دارای تفاوت‌هایی هستند که به صورت زیر می‌باشد:

۱- صفحات (Pages): صفحات ضروری معمولاً برای محتوایی مانند درباره ما، تماس با ما، سوالات متداول و یا صفحه اصلی استفاده می‌شوند. صفحات، به طور پیش‌فرض در وردپرس دسته بندی ندارند و معمولاً در منوی ناوبری سایت به عنوان صفحات اصلی قرار می‌گیرند. همچنین، صفحات ضروری به صورت ثابت و بدون تاریخ در وب سایت نمایش داده می‌شوند.

۲- پست‌ها (Posts): پست‌ها معمولاً برای محتوایی مانند مقالات، اخبار و یا محتوای قابل تجدید استفاده استفاده می‌شوند. پست‌ها به طور پیش‌فرض در وردپرس دسته بندی دارند و می‌توانند در برگه‌های مختلفی نمایش داده شوند. همچنین، پست‌ها شامل تاریخچه درج شده و به صورت معکوس بر اساس تاریخ انتشار نمایش داده می‌شوند.

به طور کلی، صفحات ضروری برای ایجاد محتوایی ثابت مانند درباره ما، تماس با ما و … استفاده می‌شوند، در حالی که پست‌ها برای ایجاد محتوایی داینامیک و تجدید پذیر مانند مقالات و اخبار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

صفحات ضروری وب سایت:

صفحات ضروری اصلی وب سایت، صفحاتی هستند که اغلب از طریق نوار منو یا صفحه اصلی وب سایت به آنها دسترسی دارید و در واقع شامل محتویات اصلی وب سایت می‌باشند. برخی از این صفحات به شرح زیر می‌باشند:

۱- صفحه اصلی: صفحه ای که هنگام باز کردن وب سایت اولین بار به آن دسترسی دارید و اغلب شامل خلاصه ای از محتوای سایت و پیشنهادات ویژه می‌باشد.

۲- صفحه درباره: صفحه‌ای که در آن اطلاعاتی درباره وب سایت، شرکت یا فرد پشت آن ارائه می‌شود.

۳- صفحه تماس با ما: این صفحه، شامل اطلاعات تماس با وب سایت، شرکت یا فرد پشت آن می‌باشد.

۴- صفحه محصولات یا خدمات: در این صفحه، محصولات یا خدماتی که وب سایت ارائه می‌دهد معرفی می‌شود.

۵- صفحه بلاگ: این صفحه شامل مطالب بلاگ وب سایت می‌باشد که برای جذب بازدیدکنندگان و افزایش جایگاه سایت در موتورهای جستجو بسیار مهم است.

۶- صفحه سوالات متداول: در این صفحه، به سوالات متداولی که ممکن است در مورد محصولات یا خدمات وب سایت پیش آید، پاسخ داده می‌شود.

۷- صفحه شرایط و ضوابط: در این صفحه، شرایط و قوانینی که با استفاده از خدمات وب سایت باید رعایت شود، بیان می‌شود.

۸- صفحه حریم خصوصی: در این صفحه، سیاست حفظ حریم خصوصی کاربرانی که از خدمات وب سایت استفاده می‌کنند، توضیح داده می‌شود.

۹. صفحه مخصوص اعضا: صفحه مخصوص اعضا و یا پنل کاربری اعضا برای مواردی که اعضا از سایت خدمات خاص مانند آموزش دریافت می کنند ضروری است.

تعداد صفحات ضروری زیاد نباشه!!!

صفحات ضروری

در واقع تعداد صفحات وب سایت به طور مستقیم بر سئو آن تأثیر ندارد، اما برخی عوامل می‌توانند به شکل غیرمستقیم تأثیرگذار باشند. به عنوان مثال، افزایش تعداد صفحات وب سایت می‌تواند به معنای افزایش محتوا و پوشش بیشتر در مورد موضوعات مختلف باشد، که این موضوع می‌تواند بهبود سئو وب سایت را داشته باشد.

به همین دلیل، افزایش تعداد صفحات وب سایت بدون در نظر گرفتن کیفیت محتوا، می‌تواند به شکل غیرمستقیم منجر به افزایش شدت رقابت و کاهش بازدید و ارزش سئوی وب سایت شود. در نتیجه، برای بهینه‌سازی سئو وب سایت، بهتر است که تمرکز بر روی کیفیت محتوا و بهبود تجربه کاربری باشد، به جای فقط افزایش تعداد صفحات.

بنابراین، بهتر است تعداد صفحات وب سایت را در نظر گرفته و آن را بهبود داده و بهینه کرد، اما این مسئله نباید اصلی ترین هدف در بهینه‌سازی سئو باشد.

صفحات ضروری یا پست ها؟

با توجه به اینکه هر پست یا صفحه وب سایت دارای محتوا و اطلاعات مختلفی هستند، برای بهینه سازی سئو، لازم است هر دو را به صورت جداگانه در نظر بگیریم و روی بهینه سازی آن‌ها تمرکز کنیم.

در واقع، انتخاب بین پست و صفحه به سادگی قابل انجام نیست و بستگی به محتوا و ساختار وب سایت دارد. برای مثال، اگر می‌خواهید در مورد یک محصول خاص بیشتر صحبت کنید و اطلاعات فنی آن را به طور کامل بیان کنید، احتمالاً باید یک صفحه جدید برای آن محصول ایجاد کنید. اما اگر به موضوعات کوتاه و خلاصه‌ای مربوط به همان محصول بخواهید پرداخت، پست‌ها می‌توانند برای شما مناسب باشند.

به طور کلی، برای بهینه‌سازی سئو، لازم است تمام محتوای وب سایت، شامل هر دو پست و صفحه، به شکلی باشد که جذابیت کافی برای کاربران داشته باشد و محتوای مفید و قابل فهمی را ارائه دهد. همچنین، باید مراقب بود که هر دوی آن‌ها به شکل صحیحی ساختاربندی شده و به کلمات کلیدی و موضوعات مرتبط با آن‌ها متصل شوند. بنابراین، نمی‌توان گفت که یکی از آن‌ها در برابر دیگری بهتر است، بلکه باید هر دوی آن‌ها را با توجه به محتوا و ساختار وب سایت بهینه کرد.